Gjør drømmen billigere

Når du blar deg gjennom alle de perfekte stuene, badene og barnerommene på Instagram er det lett å la seg inspirere. Det er mindre gøy når du innser at teppet som hadde passet så fint til sofaen og putene koster en halv månedslønn. Eller at sprinkelsenga der minsten skal sove i noen måneder, koster mer enn din egen. Det beste hadde vært å legge et spill online på norsk og vinne, sånn at man kan le hele veien til banken og kjøpe drømmerommet/drømmehuset. Det er noe som skjer de aller heldigste. De som spinner og vinner enorme beløp i sitt “nærmeste” nettcasino! Resten av oss får dessverre vente.

Gjør det selv 

Når det er sagt trenger ikke det å vente bety det samme som å bare sitte der og ikke gjøre noen ting. Det er mye du kan få ferdig selv uten en medfødt gave for interiørdesign eller utdanning i møbelsnekring. Du kan for eksempel starte med å se gjennom sider som Pinterest. Der kan du enkelt finne bilder av hvordan andre har tolket den “Skandinaviske stilen” og hvordan det er blitt gjort på et mindre budsjett. Vi gjetter også på at du ganske så enkelt kan finne en guide til hvordan du gjør et billig Ikea-skap om til en stilig skobenk.

Et annet sted du kan starte - eller kombinere med ideene og tipsene du fant på Pinterest - er loppemarked. “Den enes søppel - den andres skatt” og et godt funn for en billig penge kan godt kjennes som en jackpot i seg selv!

10 Apr 2019